Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Joennah @ Twitter
Laatste Youtube video's

   
[Meer Youtube video's van mij »]

Welkom
Welkom op mijn website, de website van Jeroen Maathuis uit Hellum (Groningen)!

Ik houd mij in mijn vrije tijd bezig met websites bouwen en Internet of Things (of proberen niet op internet gerichte apparaten toch met het internet te verbinden). Meestal voor de hobby en bij uitzondering voor anderen. Uitgebreide, functionele en modulair opgebouwde scripting zorgen voor een goede basis van elke website die ik bouw. En je blijft nooit uitgeleerd. De wereld van internet verandert continu. Hoewel letterlijk alles bijhouden lastig is doe ik wel mijn best daar op.

Op deze website www.thebigsite.nl vind je allerlei website probeersels van mij. Als je je registreert op de website kun je van sommige probeersels op deze site gebruik maken. Sommige probeersels werken allicht niet meer, want (ja ik weet het) de website is wat verouderd. Maar er wordt wel gewerkt aan vernieuwing. Ook vind je op deze website mijn portfolio met informatie over andere websites die ik ooit gebouwd heb of nog aan werk.

Surf gerust rond op mijn website. Heb je op- en aanmerkingen, klachten, vragen of wil je gewoon iets kwijt? Gebruik de contactpagina om contact met mij op te nemen.

Groeten,
Jeroen Maathuis

Follow thebigsite on Twitter

thebigsite

 

Follow thebigsite on Twitter

Joennah

 

Portfolio
Buurten in Groningen
Het project "Buurten in Groningen" moest ik uitvoeren voor mijn stage aan het begin van 2003 en heb ik niet volledig zelf gedaan.
Het grootste gedeelte werd door een collega gedaan en ik heb voornamelijk het PHPBB forum gerestyled en tot in de diepste broncode moeten aanpassen.
Verder heb ik een soort chatbox gemaakt die met pagina-refresh werkt.
Geplaatst op Woensdag 15 januari 2003, 00:00:00
Sleep as an Droid - vertaling

Via het Android Market en applicaties topic op Tweakers.net kwam ik het programma Sleep as an Droid tegen. Dit programma beweert je veel beter uitgerust wakker te kunnen laten worden door je slaap te analyseren en je alleen te wekken tijdens de lichte slaap vlak voor de ingestelde wektijd. Ik heb voor Sleep as an Droid de Nederlands vertaling gedaan en ik blijf dit ook doen.

Geplaatst op Woensdag 2 maart 2011, 23:25:00
The Big Site

Ook mijn eigen website kan natuurlijk niet ontbreken in de lijst. Mijn eigen site heeft me immers ook veel tijd gekost om aan te werken.
Mijn website zal altijd in ontwikkeling blijven om de kennis goed te kunnen verrijken, hoewel ik de meeste vaardigheden eigenlijk test op een soort testserver die ik thuis heb staan.

Geplaatst op Dinsdag 16 september 2003, 00:00:00
Juffertoren @ Twitter

Als je veel op Twitter zit kom je vanzelf de meeste vage Twitter accounts tegen, zo ook @big_ben_clock en @martini_klok. Beide accounts doen niet echt meer en minder dan elk heel uur een tweet te plaatsen met de slagen van de betreffende klokken. Als de klok om 3 uur slaat levert dat bij de Big Ben dus "BONG BONG BONG" op en bij de Martinitoren levert dat "DENG DENG DENG" op.

Geïnspireerd door de Big Ben en de Martinitoren op Twitter wilde ik graag ook een Twitter account online zetten voor de kerktoren in mijn dorp, ofterwijl De Juffertoren. Het resultaat is te zien op het Twitter account @Juffertoren. Eens een keer wat anders dan die grote bekende klokken.

Geplaatst op Zondag 25 september 2011, 19:55:00
Stone-Boy

Mijn zwager moest voor school een project uitvoeren waarbij hij samen met een klasgenoot een volledig nieuw nuttig product moest maken. Na wat tips van docenten zijn hij en zijn klasgenoot tot het nieuwe product gekomen: de "Stone-Boy".

De Stone-Boy is een soort stenenklem voor het eenvoudiger optillen van grindtegels en andere groot formaat zware tegels. De Stone-Boy speelt in op de wens van veel werkgevers en werknemers: besparing op de lasten voor de rug. De Stone-Boy is namelijk bedoelt om bedient te worden door 2 werknemers om zo het gewicht van het te tillen object te verdelen.

Geplaatst op Zaterdag 23 juni 2007, 00:00:00
Bekijk het volledige portfolio van mij »
Nieuws RSS Feed
Thebigsite.nl weer online & voortga...
Diensten testserver tijdelijk niet ...
Installatie nieuwe testserver volto...
Vanavond installatie nieuwe testser...
Fijne kerstdagen en een gelukkig ni...
[Alle nieuws »]
thebigsite @ Twitter
Forum: Active topics
Welkom op het forum!
[Meer Active Topics »]
Poll