Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Portfolio
Portfolio » Overzicht » Hi-Q MP3 Recorder
Hi-Q MP3 Recorder

Ik maak al langere tijd gebruik van de app Hi-Q MP3 Recorder (Full) om op te nemen vanaf de microfoon in mijn smartphone naar MP3-bestanden toe. Je hebt dan geen gedoe met het vinden van het juiste programma om je opnamen te kunnen afspelen, want MP3 wordt door veel apparaten en programma's wel herkent en afgespeeld. Ik heb de app gevonden door simpelweg destijds in de Google Market (nu Google Play Store) de zoekwoorden "mp3 record" in te voeren meen ik mij te herinneren.

Aangezien ik Hi-Q MP3 Recorder een erg goed programma vind, deze nog niet naar het Nederlands vertaald was, de ontwikkelaar een eenvoudige manier voor vertalen beschikbaar had en ik als gebruiker ook best iets wil terug doen voor ontwikkelaars van goede apps besloot ik deze app te gaan vertalen. Dit wwordt zoals gezegd op eenvoudige manier aangeboden via Crowdin.net. Deze website vind ik overigens wel een aanrader voor iedere Android ontwikkelaar die vertalingen voor zijn app zoekt. Normaal gesproken vertaal je met meerdere mensen, maar omdat Hi-Q MP3 Recorder niet veel teksten heeft om te vertalen heb ik alles zelf gedaan.

Als je HI-Q MP3 Recorder wilt gaan gebruiken raad ik net als de ontwikkelaar zelf aan om eerst de Lite-versie te proberen: Hi-Q MP3 Recorder (Lite). Hiermee kun je kostenloos eerst uitproberen of je smartphone het wel aan kan om rechtstreeks in MP3 op te nemen. Als deze gratis app aantoont dat je smartphone het wel aan kan dan kun je dus de volledige versie Hi-Q MP3 Recorder (Full) voor (op dit moment 11 augustus 2012) €2,99 aanschaffen zodat je geen limitaties meer hebt.

Mocht je vragen of op- en aanmerkingen mbt de vertaling hebben dan kun je mij mailen en ik verwerk zo snel mogelijk de correcties in de in te zenden Nederlandse vertaling.

De screenshots geven een indruk hoe HI-Q MP3 Recorder er uit ziet met de Nederlandse vertalingen.

Afbeeldingen

     
4 afbeeldingen

  Plaatsingsinformatie  
 
Geplaatst op:
Maandag 6 augustus 2012, 22:34:35

Gewijzigd op:
Zaterdag 11 augustus 2012, 23:09:34

 
  Projectdata  
 
Status
blijvend onderhoud

Opdracht ontvangen
Zaterdag 28 juli 2012

Startdatum
Zaterdag 28 juli 2012

Verwachte voltooi´ngsdatum
onbekend

Voltooi´ngsdatum
onbekend

 
  Koppelingen  
 
Websites
https://play.google.com/store/apps/details?id=yuku.mp3recorder.full
http://play.google.com/store/apps/details?id=yuku.mp3recorder.lite

E-mailadressen


 
  Tags  
  Klik op een tag om te zoeken naar meer portfolio items met de zelfde tag.

vertalen / engels / nederlands / hi-q / mp3 / recorder / vertaling / vertalingen / dutch / english / bitrate / bemonsteringsfrequentie / Hz / lite / full / kbps

 
Nieuws RSS Feed
Thebigsite.nl weer online & voortga...
Diensten testserver tijdelijk niet ...
Installatie nieuwe testserver volto...
Vanavond installatie nieuwe testser...
Fijne kerstdagen en een gelukkig ni...
[Alle nieuws »]