Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Portfolio
Portfolio » Overzicht » Sleep as an Droid - vertaling
Sleep as an Droid - vertaling

Via het Android Market en applicaties topic op Tweakers.net kwam ik het programma Sleep as an Droid tegen. Dit programma beweert je veel beter uitgerust wakker te kunnen laten worden door je slaap te analyseren en je alleen te wekken tijdens de lichte slaap vlak voor de ingestelde wektijd. Ik heb voor Sleep as an Droid de Nederlands vertaling gedaan en ik blijf dit ook doen.

100% werken zoals beloofd doet het programma voor mijn gevoel niet, maar toch heeft het de manier van wakker worden voor mij persoonlijk wel veranderd en lijk ik wel degelijk iets beter wakker te kunnen worden door Sleep as an Droid.

Om je beter wakker te kunnen laten worden maakt Sleep as an Droid gebruik van de bewegingsmeters van je Android telefoon. De gehele nacht meet Sleep as an Droid de kleinste bewegingen. Op basis van het bewegingspatroon gedurende nacht kan het programma anlyseren wanneer je een diepe slaap hebt (geen bewegingen) en wanneer je een lichte slaap hebt (meer bewegingen). Door het patroon te herkennen kan Sleep as an Droid je wekken tijdens een lichte slaap gedeelte in je nachtrust vlak voor de door jou ingestelde wektijd. Je kunt zelf bepalen of dit bijvoorbeeld een half uur, 1 uur, 2 uren, etc. van te voren mag zijn. Ook kun je instellen dat het alarmgeluid steeds luider moet worden, of de vibratie ook af moet gaan, of je een test moet doen om de wekker uit te krijgen (om te controleren of je wel echt wakker bent en niet in je half-slaap de wekker uit drukt), etc.

Ik kwam uiteindelijk uit op het forum van Sleep as an Droid en ik bood aan om een Nederlandse vertaling te maken aangezien het programma al die tijd alleen nog maar in het Engels was voor de Nederlanders. Gelukkig bleken de programeurs van Sleep as an Droid rekening te hebben gehouden met vertalingen en hadden ze eenvoudige taalbestanden die aangepast konden worden. Ik heb zo snel als ik kon de eerste vertalingen ingestuurd en nog steeds worden de vertalingen door mij bijgehouden.

Op- en aanmerkingen kunnen naar mij gemaild worden en ik zal dat dan verwerken in de vertalingen.

De screenshots geven een indruk hoe Sleep as an Droid er uit ziet met de Nederlandse vertalingen.

Afbeeldingen

                   
11 afbeeldingen

  Plaatsingsinformatie  
 
Geplaatst op:
Woensdag 2 maart 2011, 23:25:00

Gewijzigd op:
Zaterdag 11 augustus 2012, 23:03:24

 
  Projectdata  
 
Status
blijvend onderhoud

Opdracht ontvangen
Woensdag 12 januari 2011

Startdatum
Woensdag 12 januari 2011

Verwachte voltooi´ngsdatum
onbekend

Voltooi´ngsdatum
onbekend

 
  Koppelingen  
 
Websites
https://sites.google.com/site/sleepasandroid/
https://groups.google.com/forum/#!forum/sleep-as-an-droid
http://www.appbrain.com/app/sleep-as-an-droid/com.urbandroid.sleep

E-mailadressen


 
  Tags  
  Klik op een tag om te zoeken naar meer portfolio items met de zelfde tag.

vertaling / vertalen / vertalingen / slapen / sleep / as / android / slaap / wekker / intelligent / diepe / lichte / slaap / slim / patroon / slaappatroon / nederlands / engels / dutch / english

 
Nieuws RSS Feed
Thebigsite.nl weer online & voortga...
Diensten testserver tijdelijk niet ...
Installatie nieuwe testserver volto...
Vanavond installatie nieuwe testser...
Fijne kerstdagen en een gelukkig ni...
[Alle nieuws »]